Top

Styling met kleurrijke kussens en warme plaids

blog kleurrijke kussens en plaidsGastblog van Carolien Manning

Kleurrijke kussens en warme plaids


Carolien fotografeerde een aantal van onze producten en schreef daar deze enthousiaste blog over: Het is herfst! De bladeren vallen, de dagen worden korter en we zitten lekker binnen. Deze periode is in ieder geval de tijd dat we weer veel binnen zijn. Warme chocolademelk met slagroom, kaneelbiscuitjes erbij, sokken aan, televisie erbij of een goed boek en dommelen op de bank. Voor mij de ultieme herfstavond. Warmte, sfeer, rust en genieten.

Bij een ultieme herfstavond hoort voor mij naast 'warme' sokken een warme, en vooral ook mooie plaid. Een deken om heerlijk onder weg te kruipen. Beter kan toch niet? En weet je waar voor mij de perfecte plaid vandaan kwam? Bij de webshop Ookinhetpaars. Voor mij favoriet! Weet je waarom? Het is een shop met volop kussens en plaids in alle soorten en maten! In heel veel verschillende kleuren, van okergeel tot roze tot blauw of groen. In de kussens van vierkant tot langwerpig, en plaids in effen tinten tot ruiten of grafische prints. Voor elk wat wils! Zeker het bezoeken waard!

Blauwe deken


Waar ik het liefste onder wegkruip op de bank? Onder een blauwe plaid van wol. Blauw geeft echt een stoer accent op mijn bank naast alle wat zoetere en vrolijkere kleurtjes. Ik dommelde op onze bank heerlijk weg. Op en top relaxed. Ik ben fan!

kleurrijke kussens plaids bank


Kleur met kussens


Naast de alpaca wollen deken mocht ik genieten van wat andere plaids uit de webshop van Ookinhetpaars. Maar ook mocht ik genieten van diverse kussens. Je kunt er niet genoeg van hebben. Mijn favoriet zijn de gele kussens. Het is zo leuk om kussens op diverse manieren neer te leggen en op steeds weer nieuwe manieren te combineren. Het geeft dan steeds weer een andere sfeer en een nieuw karakter aan je woning. Zo leuk!

kussens geel roze


Naast kussens op de bank waar ze kunnen schitteren, vind ik ze ook erg mooi op bed. En dan natuurlijk samen met een warme plaid of sprei. Heerlijk toch? Ik duik er met plezier ons bed in en slaap als de beste.


kussens plaids kleurrijk slaapkamer

Lekker verder lezen over interieur?

gepubliceerd op: 29-10-2016