Top

Een katoenen plaid voor een zomers interieur

blog een katoenen plaid


Een katoenen plaid voor een fris zomers interieur


Katoen is echt het materiaal voor de zomer. Verruil daarom je wollen plaid op je bank voor frisse en dun geweven katoenen plaid. Een mooie katoenen plaid past niet alleen op je bank, er zijn talrijke toepassingsmogelijkheden. Je kunt onder andere kiezen voor de mooie plaids uit de Doris serie. Deze plaids zijn gemaakt van duurzaam geproduceerde organische katoen. De plaids hebben een opvallend patroon dat past in ieder interieur en zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, geel, grijs en emerald groen.


katoenen plaid emerald groen

Emerald groene plaid van katoen


Een katoenen plaid voor binnen en buiten


Een katoenen plaid kun je niet alleen op de bank gebruiken. Hij is ook bij uitstek geschikt voor buiten. Gebruik hem op je lounge set of terras. Ook kunnen katoenen plaids of grand foulards ook prima dienst doen als picknickkleed of voor een dagje naar het strand. De afmetingen zijn een stuk comfortabeler als van het gemiddelde badlaken. Je kunt deze plaids in de wasmachine uitwassen, mits je het juiste wasprogramma gebruikt. Ook dit maakt ze prima geschikt voor een dagje uit en gebruik buitenshuis.

katoenen plaid stonewashed grijs
Grijze plaid stonewashed katoen


Plaids van recycled denim


Bij Ookinhetpaars.nl letten we er zoveel mogelijk op dat onze producten gemaakt worden van natuurlijke materialen. Daarbij is het voor ons ook belangrijk dat de winning van die materialen zo milieuvriendelijk mogelijk gebeurt en dat bij de productie eerlijk wordt omgegaan met zowel grondstoffen als arbeiders. Daar past het beleid van recycling prima bij. De plaid Holm, verkrijgbaar in beige of grijs, past prima in dit plaatje. Deze plaids zijn gemaakt van gerecycled denim. Door hun royale afmetingen kun je deze plaid ook gebruiken als sprei op een eenpersoonsbed of op een grotere bank. Ook als speelkleed op het gazon is het een prima plaid.

katoenen plaid recycled denim
Katoenen plaid in recycled denim


Doe meer met een katoenen plaid of grand foulard


Drapeerde je tot nu toe een katoenen plaid of grand foulard alleen over je bank? Je ziet dat er veel meer mogelijkheden zijn. Kijk eens rond in je huis en op je terras en laat je inspireren door de vele mogelijkheden om een mooie katoenen plaid te gebruiken. Ookinhetpaars.nl heeft een ruim assortiment dat regelmatig met nieuwe producten wordt aangevuld. Bekijk hier onze collectie katoenen plaids.

katoenen plaids

Zin in nog meer inspiratie voor je interieur?

gepubliceerd op: 18-5-2018