Top

Verwarm je interieur met okergeel

blog okergeel in je interieur


Verwarm je interieur met okergeel


Bij de gedachte aan de kleur geel in je interieur moet je misschien even slikken. Want dat ligt toch niet zo voor de hand, hooguit als accessoire kleur in de tijd van Pasen. Maar vergis je niet, het ene geel is het andere niet. Okergeel is een mooie warme kleur en tegelijk haal je de zon in huis als je je interieur verrijkt met accessoires uit ons assortiment in okergeel. De kleur laat zich prima combineren met groen en grijs. Ookinhetpaars.nl heeft diverse items in de kleur okergeel die je inrichting net dat beetje extra geven.


okergele plaids

Een mooie warme plaid van natuurlijk materiaal


Je kunt de kleur okergeel in je inrichting toepassen met een mooie woonplaid van lamswol. We hebben bijvoorbeeld een mooie geweven okergele plaid van lekkere dikke lamswol met een mooi patroon. Je kunt deze plaid aan twee zijden gebruiken, aan de ene zijde is het patroon duidelijk zichtbaar, aan de andere zijde heel vaag en subtiel. Zo kun je met één plaid je bank twee verschillende gezichten geven. Deze plaid is natuurlijk ook prima geschikt om ’s avonds lekker onder weg te kruipen als je op de bank zit met een boek of om een goede film te kijken.

okergele kussens plaids

Geef je zitmeubels een ander gezicht met okergele kussens


Ben je je bank of je fauteuils een beetje zat? Vervangen hoeft echt niet meteen. Je kunt een bank of stoel meteen een ander gezicht geven met mooie kussens. Ook hier kan de kleur okergeel een hoofdrol spelen. Een combinatie met grijs geeft bijvoorbeeld een mooi en warm effect. En heb je je woonkamer ingericht in de modern Urban Jungle stijl, die nu helemaal in is, dan past okergeel daar natuurlijk helemaal goed bij. Breng de zon in de jungle met okergele kussens op de bank, combineer met een mooie plaid in groentinten en je bent meteen helemaal in de juiste stijl.okergeel kussen ruiten


Kies voor gele woonaccessoires van natuurlijke materialen


Bij Ookinhetpaars.nl kijken we niet alleen of producten mooi zijn. Natuurlijk is dat belangrijk, maar voor ons is het minstens zo belangrijk dat onze artikelen gemaakt zijn van goede materialen die het liefst op een zo milieuvriendelijke en diervriendelijke manier worden verkregen. Daarom zoeken we naar kussens, plaids en beddengoed die aan deze eisen voldoen, of in ieder geval aan de meeste daarvan. En we zijn er trots op dat ons dat steeds weer lukt. Ook de okergeel items in onze webshop zijn gemaakt van de beste materialen, door mensen met liefde voor hun producten. Duurzaamheid speelt daarbij ook een grote rol. Van onze producten heb je vele jaren plezier.

Bekijk nu de mooie okergele plaids, dekens en gele kussens in onze webshop en geef je interieur een warme en zonnige uitstraling, ook al is het buiten koud en guur. En blijf je okergeel wat te fel vinden, combineer je okergele kussens dan eens met grijze kussens, een prachtige combinatie.

gele plaid bank
Gele plaid van lamswolZin in nog meer inspiratie voor je interieur?

gepubliceerd op: 23-2-2018