Haal de natuur in huis met een groen dekbedovertrek

blog groen dekbedovertrek

Haal de natuur in je slaapkamer met een groen dekbedovertrek

Op dit moment zie je heel veel groen in je interieur. Uiteraard door de interieurtrend Urban Jungle. Maar niet alleen in de woonkamer, ook in de slaapkamer is groen een geliefde kleur geworden. Want groen is een uitstekende kleur voor de slaapkamer. In je slaapkamer moet je juist kiezen voor kleuren die rust geven en die niet schreeuwerig irriteren. Je gaat immers naar bed om te slapen in de meeste gevallen. Dus is er alle reden om voor groen in je slaapkamer te kiezen.

groen dekbedovertrek katoen

Een mooi dekbedovertrek in fris groen

Groen is echt een kleur voor de slaapkamer. Het is een frisse kleur die wordt geassocieerd met schoon en met geuren uit het bos. En het ene groen is natuurlijk ook het andere niet. Neem bijvoorbeeld ons dekbedovertrek Soft Velvet, gemaakt van katoen satijn en verkrijgbaar in drie verschillende maten. Dit is een set in fraaie donkergroene tinten met blauwe accenten. Wil je liever wat lichtere kleuren voor de zomermaanden, kies dan voor onze dekbedset Summer Morning Meadow in groen met wit. Gemaakt van biologische katoen en heerlijk licht en koel. Ook deze is in drie maten verkrijgbaar.

dekbedovertrek groen paardenbloemen

Nog meer groen voor de slaapkamer

Als je van groen houdt dan is er nog meer te kiezen voor de slaapkamer. Maak er een echte Urban Jungle van met mooie planten. Sommige mensen zeggen dat planten op de slaapkamer niet gezond is, maar er zijn wel degelijk planten die prima op de slaapkamer kunnen. Het is ook een goede gewoonte om goed te ventileren, het slaapkamerraam kan gerust het grootste deel van het jaar op een kiertje open staan. Een mooi katoensatijnen dekbedovertrek uit ons assortiment is bijvoorbeeld het dekbedovertrek Milla in groen met een fris groen patroon en een handige instopstrook over de gehele breedte. En wil je echt een Urban Jungle look in de slaapkamer, dan kies je voor de dekbedset Dano Green met een fraai bladmotief. Ook deze is gemaakt van comfortabele katoen satijn.

groen dekbedovertrek bladeren

Volop inspiratie voor een groene slaapkamer

Wil je ook groen in je slaapkamer? Bekijk dan het ruime assortiment artikelen bij Ookinhetpaars.nl voor een slaapkamer met een frisse groene look. We hebben namelijk ook mooie kussens, spreien en dekens in verschillende tinten groen. Want ook in de wintermaanden is groen een prima kleur voor de slaapkamer, en met onze mooie accessoires, gemaakt van natuurlijke materialen, kun je er dan een warme en knusse kamer van maken.

dekbedovertrek groen katoen satijn

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.