Top

How to: bed stylen

plaid grijs Tina Ratzer merinogepubliceerd op: 19-09-2016
Deze blog is geschreven door Julia Swanenberg van de blog Julia Vita

How to: bed stylen


Na een lange dag is er niets lekkerder dan in je bed ploffen. Het maakt het nóg beter als dat bed er dan ook nog eens helemaal leuk uit ziet. Zelf hou ik van heel veel kussens, een mooie sprei en fijn beddengoed. Er zijn zó veel manieren om je bed te stylen, dat ik ze vandaag met jullie ga delen!1. Het onopgemaakte bed


Je ziet het steeds vaker terug komen, een ‘onopgemaakt’ bed. Althans.. Het heeft de look dat het onopgemaakt is, maar stiekem is dat expres zo gedaan. Het geeft een nonchalante uitstraling aan het bed. Als je het bed zo ziet, spring je er het liefste meteen (weer) in.

sprei plaid bed onopgemaakt styling


2. Bohemian


Bij de bohemian stijl kant het niet druk en vol genoeg. Veel kussentjes, printjes en accenten. Bij een bohomian stijl zie je ook vaak een klamboe terug komen, hoe leuk! Ook dromenvangers en grof gebreide dekens staan er erg goed bij. Het doet me een beetje denken aan mijn slaapkamer toen ik een kind was, met de klamboe en dromenvanger.

slaapkamer bohemian

3. Lichtjes


Behalve met dekentjes, plaids en kussentjes, kun je ook met lampjes je bed heel erg leuk aankleden. Vooral de combinatie van deze allemaal vind ik zelf erg leuk. De lampjes geven ’s avonds een heel knus en warme sfeer, het maakt het zelfs romantisch.

slaapkamer styling lichtjes

4.Geen dekbed maar plaid


Wat je ook steeds vaker ziet, is dat de dekbedden (vooral in de zomer) geschrapt worden en worden vervangen door een groot plaid. In de winter is het vaak als extra, zodat je zeker geen kou hoeft te lijden. Ideaal toch?! Behalve dat het ideaal is, ziet je bet er meteen een stuk meer aangekleder en comfortabeler uit!

plaid XL slaapkamer


Welke stijl spreekt jouw het meest aan?

Deze blog is geschreven door Julia Swanenberg. Met haar interieur blog Julia Vita geeft Julia je een fijne overdosis aan interieur. Boordevol met inspiratie en de laatste woontrends.Nog meer inspiratie