Top

De blauwe kussens van Lemonwise

blog blauwe kussens Lemonwise


De blauwe kussens van Lemonwise


Het nieuwe merk Lemonwise maakt prachtige kussens in een combinatie van stoere blauwe jeansstof en tie dye. Deze kussens worden soms voorzien van subtiel borduurwerk in rood, wat een speciaal effect geeft en ze nog unieker maakt. Bij het maken van deze blauwe kussens wordt gebruik gemaakt van de zogenaamde tie and dye techniek, afkomstig uit onder andere Indonesië. In de stof van de Lemonwise kussens worden op vooraf bepaalde plaatsen knopen gelegd (tie). Vervolgens wordt de stof geverfd (dye). Omdat alle kussens handgemaakt zijn, is er niet één precies gelijk aan een andere, ondanks dat hetzelfde basispatroon is gebruikt.


blauwe kussens bank

Kussens om eindeloos mee te combineren


Deze stijlvolle kussens van Lemonwise laten zich prima combineren met de stof van je bank, een luie stoel of je bed. Zeker in de winter, als je lekker warm op de bank kruipt met een grote mok thee of een glas rode wijn, is het heerlijk om je te verstoppen in deze heerlijk zachte blauwe sierkussens. Je kunt je huidige effen blauwe kussens prima combineren met deze kussens met een patroon. Maak deze keuze weloverwogen, teveel patronen maakt het geheel misschien te druk. Een mooie plaid of deken op de bank maakt het helemaal af.


blauw witte kussens

Blauw is mooi in ieder interieur


Blauw is een kleur die zich prima thuis voelt in je interieur. Deze kleur laat zich namelijk prima combineren met veel andere kleuren zoals zwart, grijs, crème en bordeaux. Omdat dit kleuren zijn waarin veel bankstellen worden gemaakt, passen de kussens van Lemonwise daar prima bij. Heb je een bank in een lichte kleur, dan kun je bij wijze van contrast de effen blauwe kussens van jeansstof gebruiken. Of combineer de kussens met een patroon met een donkerblauwe plaid. Op een donker gekleurd bankstel komen juist de tie dye kussens prima tot hun recht. Accentueer eventueel extra met een lichtgekleurde effen woondeken.

bank blauwe kussens plaid


De unieke stijl van Lemonwise


Lemonwise is een Nederlands product dat uitsluitend gebruik maakt van de beste materialen waar ze hun kussens van maken. Hierdoor wordt een lange levensduur gegarandeerd, terwijl de prijs van de kussens zeer aantrekkelijk is. Lemonwise maakt geen standaard producten maar gaat voor kleinschalige productie van unieke items. Daarom ook zijn de kussens nooit allemaal exact hetzelfde. Het bedrijf is steeds op zoek naar nieuwe dingen en nieuwe ontwerpers om mee samen te werken. Deze zienswijze past helemaal bij die van Ookinhetpaars.nl. Ook wij blijven steeds zoeken naar nieuwe dingen om onze klanten mee te verrassen. De kussens van Lemonwise passen daar dus prima bij.


blauwe kussens jeans

Zin in nog meer inspiratie voor je interieur?

gepubliceerd op: 13-10-2017